Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Axe Gold All Day Fresh Deodorant Spray

150ml
Adviesprijs € 4.99 € 2.90
42% korting
Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Het combineert de geur van oud wood en donkere vanille. Wanneer je lekker ruikt, maakt het niet uit wat de dag voor je in petto heeft. You Gold.GebruikAXE Bodyspray Deodorant is geschikt om over je hele bovenlichaam te gebruiken. Goed schudden voor gebruik.SamenstellingAXE Bodyspray Deodorant bevat 0% aluminium zouten.Find Your Magic Alle AXE producten zijn speciaal ontworpen om jou er op je best uit te laten zien. En je lekker te laten ruiken met een geur die bij jou past.

VOORZORGSMAATREGELEN: Niet spuiten op een afstand kleiner dan 15 cm van het lichaam. Vermijd opzettelijk inademen. Enkel gebruiken in goed genventileerde ruimten. Kort drukken zonder langdurig te verstuiven. Alleen voor beoogd doel gebruiken. Niet in de richting van de ogen spuiten. Niet op beschadigde huid spuiten. Stop het gebruik bij uitslag of irritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Waarschuwing, zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: Kan openbarsten bij verhitting. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C. Niet in open vuur of andere ontstekingsbronnen spuiten. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
12008725
EAN-code
8710447249017
EAN-code
8710447484395
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99