Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Attitude Nature+ Raam- en spiegelreiniger spray (800ml)

Productomschrijving

Raam- en Spiegelreiniger Spray

De ATTITUDE ramen- en spiegelreiniger, gemaakt van plantaardige ingrediënten en mineralen, laat je streepvrij schoonmaken zonder zorgen om zaken zoals ingrediënten. Onze ramen- en spiegelreiniger is EWG VERIFIED™ en geeft je schitterend schone oppervlakken!

 Een streepvrije spray die schoonmaken makkelijk maakt.  Heeft een frisse en zuivere citrusgeur.

Spuit en wrijf met een droge doek. Specifiek ontworpen om ramen en spiegels streepvrij schoon te maken. Gebruik de ramen- en spiegelreiniger van ATTITUDE voor je glazen oppervlakken binnen en buiten tijdens de lenteschoonmaak.

<5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen. Bevat ook: Water, azijnzuur, saponinen, terpineol (citrus), decanal (citrus), allylheptanoaat (zoet fruit).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
Artikelnummer
DN6419
EAN-code
626232402803
Inhoud
800ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van