Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Attitude Nature+ Bulk2go Luchtverfrisser lavendel/eucalyptus (227g)

Productomschrijving

Luchtverfrisser, lavendel/eucalyptus

Wist je dat koolstof een krachtige filter is? Het zuivert en absorbeert luchtdeeltjes en verontreiniging op natuurlijke wijze! ATTITUDE’s Nature + Luchtverfrisser - Lavendel & Eucalyptus bevat actieve houtskool om je woning te verfrissen en de lucht op een natuurlijke manier te zuiveren van verontreiniging. Onze luchtverfrisser is geparfumeerd met het verfrissende aroma van lavendel en eucalyptus. Je kunt tot zes weken ontspannen en rustig ademhalen (afhankelijk van de grootte van de kamer)

Houdt luchtvervuilende stoffen vast en geeft natuurlijke geuren vrij. Bevat actieve kool om deeltjes uit de lucht en andere luchtvervuilers vast te houden.

Haal het deksel van de luchtverfrisser en bewaar het. Verwijder het veiligheidszegel. Zet het deksel weer op de luchtverfrisser.

Water, natriumstearaat, actieve kool, zuivere essentiële oliën.

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+ Bulk2go
Artikelnummer
DN6443
EAN-code
626232552287
Inhoud
227g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van