Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Attitude Nature+ Bulk2go Badkamerreiniger citrus zest (2ltr)

Productomschrijving

Badkamerreiniger, citrus zest

Maak van afvalvermindering een prioriteit met ATTITUDE Nature+ Badkamerreiniger – citruszeste. Nu beschikbaar in een praktische bulk verpakking om flessen na te vullen. Een geweldig alternatief voor flessen voor eenmalig gebruik. Je kan thuis een voorraad opslaan van je favoriete product! De badkamerreiniger is ECOLOGO® gecertificeerd en werkt goed tegen zeepresten en vuil op oppervlakken zoals tegels, douchegordijnen, werkbladen en toiletpotten. Het bevat saponinen, een natuurlijk reinigingsmiddel om uw badkamer fris en uitnodigend te houden! Daarnaast bevat het enkel dermatologisch geteste, plantaardige en minerale ingrediënten, zodat u kan poetsen met een minimale impact op het milieu!

Praktische en opslagbare Bulkverpakking: gebruikt voor het navullen van uw ATTITUDE flessen. Verpakt in een tweeliter FSC-gecertificeerde 100% recyclebare kartonnen box, en BPA-vrije, 100% recyclebare plastic zak en tapkraan.

Voor de doos: Om de tapkraan vrij te maken, duw de kartonnen flap naar binnen (druk op de binnenranden van de zone met stippellijn). Haal de tapkraan naar buiten door de opening en druk de flap terug om deze op zijn plaats te houden. Draai aan het tapkraantje om de uitstroom te regelen. Zorg ervoor dat de recipiënten die je wilt vullen schoon en droog zijn. Indien nodig, gebruik een trechter om de vloeistof gemakkelijker over te gieten. Voor het product: Spray en spoel. Speciaal ontworpen om kalkaanslag, zeepresten en vuil te verwijderen van keramische tegels, badkuipen, vinyl gordijnen, douchedeuren en toiletpotten. Voor superieure effectiviteit, laat 5 tot 10 minuten inwerken. Het wordt aanbevolen om eerst op een onopvallende plaats te testen. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

<5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Bevat ook: Water, citroenzuur, propanediol, xanthangom, saponinen, terpineol (citrus), decanal (citrus), allylheptanoaat (zoet fruit).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+ Bulk2go
Artikelnummer
DN6439
EAN-code
626232494204
Inhoud
2ltr

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95
Bekijk meer van