Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Arkopharma Cys-Control Cranberry Sachets

20stuks
Adviesprijs € 21.- € 18.08
14% korting

Productomschrijving

Cys-control® sachets is een medisch hulpmiddel dat helpt om urineweginfecties zoals een blaasontsteking te behandelen en voorkomt herhaling. Cys-control® sachets helpen de hechting van bepaalde E-coli bacteriën aan de wanden van de urinewegen te verminderen. Hierdoor blijven de bacteriën niet in de blaas achter maar worden er met de urine uitgeplast. Elke verpakking Cys-control® sachets bevat precies de juiste effectieve dosering die moet worden toegediend. Kuur van 10 dagenOm een blaasontsteking doeltreffend te bestrijden dienen de Cys-control® sachets gedurende 10 dagen als kuur te worden ingezet. Elke ochtend en elke avond 1 sachet oplossen in een groot glas lauw water en opdrinken. Moeite met slikkenCys-control® sachets zijn handig voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van capsules en mogen zelfs zonder bezwaar gebruikt worden door zwangere en borstvoedende vrouwen. Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.Bewaren in de originele verpakking.
Wat is blaasontsteking ?
Een blaasontsteking wordt in medische termen cystitis genoemd en kan optreden wanneer zich in de blaas bacteriën bevinden. De symptomen van een urineweginfectie zijn een pijnlijk of branderig gevoel bij het plassen, heel vaak en weinig urineren, een sterk geurende en vaak troebele urine. Bij een blaasontsteking heeft u geen koorts maar hooguit wat lichte verhoging. Blaasontstekingen zijn in het algemeen goed te behandelen maar hebben de neiging om terug te komen, vooral wanneer er belemmeringen van de urineafvoer bestaan.

Mogelijke oorzaken
Er zijn naast afkoeling van het onderlichaam en een verminderde weerstand, meerdere omstandigheden die kunnen leiden tot een blaasontsteking. Mensen die hun blaas niet goed kunnen leegplassen, bijvoorbeeld mannen met een vergrote prostaat of vrouwen met een verzakking van de baarmoeder, hebben meer kans op een blaasontsteking. Bij hen blijft er telkens een beetje urine in de blaas achter waarin de E-coli bacterie zich kan vermenigvuldigen. Ook voor en tijdens de overgang zijn vrouwen bijzonder gevoelig voor urineweginfecties.


CRANBERRY

Botanische naam: Vaccinium macrocarpon

Gebruikt plantendeel: bes

Te gebruiken bij:

- blaasontsteking, urineweginfectie
- vaak en weinig urineren
- branderig gevoel bij het plassen
- sterk geurende urine

Algemene beschrijving
De Cranberry ook wel Veenbes genoemd is dieprood van kleur en ovaal van vorm. Oorspronkelijk groeide de Cranberry alleen langs de Noord Amerikaanse kust maar tegenwoordig komt hij ook veelvuldig op onze waddeneilanden voor. Ook koks en bakkers hebben de bes met zijn kenmerkende frisse smaak ontdekt en verwerken deze in gerechten, toetjes, taarten en cakes.

De bes voor de urinebuis
De bessen van de Cranberry bevatten een bijzonder hoog gehalte aan organische zuren. In een zuur milieu kan de E-colie bacterie, die verantwoordelijk is voor het ontstaan van een blaasontsteking, zich niet meer aan de blaaswand hechten waardoor de blaasontsteking kan worden voorkomen en zonodig effectief kan worden bestreden. Cranberry verlaagt tevens de productie van ammoniak waardoor de urine minder sterk zal ruiken.

Gecombineerd met Vitamine C
Door het hooggeconcentreerde Cranberry extract te combineren met een hoge dosis natuurlijke vitamine C, die gewonnen wordt uit de Acerolabes ontstaat een uitgekiend verzorgingsmiddel voor de blaas dat snel helpt.

EAN(s): 8715345002924 / 8715345003662

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
2138
EAN-code
8715345002924
EAN-code
8715345003662
Inhoud
20stuks

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99