Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Arkocaps Rode Gist Rijst Capsules

Productomschrijving

Arkocaps capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde ingrediënten. Verlager uit de natuur
Rode gist rijst bevat van nature monocaline die als belangrijkste eigenschap heeft om de aanmaak van in de lever te reguleren. Tevens is rode rijst gist rijk aan plantensterolen waarvan middels diverse klinische studies is bewezen dat deze in staat zijn om het slechte gehalte in het bloed aanzienlijk te verlagen.

Gebruik in de keuken
In de traditionele Chinese keuken wordt gefermenteerde rode rijst al eeuwen gebruikt om visschotels, sauzen, gepekelde groenten etc. op smaak te brengen.

Deze Rode gist rijst capsules bevatten monacoline K. dit helpt bij de verlaging van het gehalte en is een goed natuurlijk alternatief voor synthetische verlagende medicijnen (statines). Arkocaps rode gist rijst capsules van Arkopharma worden volgens farmaceutische normen bereid uit streng geselecteerde gefermenteerde rijstkorrels. Alleen de bestanddelen die met succes alle kwaliteitscontroles hebben doorstaan worden verwerkt in de vegetarische capsules van Arkocaps Rode Gist Rijst. De capsules bevatten geen toevoegingen van suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Gebruiksadvies
Dagelijks één capsule tijdens de middag en/of avondmaaltijd met voldoende water innemen.

Arkocaps Rode Gist Rijst veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen. Arkocaps Rode Gist Rijst kan in het algemeen zonder bezwaar gelijktijdig met andere middelen worden gebruikt. Het gebruik van Arkocaps Rode Gist Rijst wordt ontraden tijdens de zwangerschap en periode dat borstvoeding wordt gegeven. Wanneer noodzakelijk kan Arkocaps Rode Gist Rijst langdurig worden gebruikt. Bij het aanhouden van de klachten is het raadzaam een arts te raadplegen.

Ingrediënten
Elke capsule is gestandaardiseerd op 5 mg Monacoline K per capsule daarnaast bevat het plantaardig magnesiumstearaat.
NIET TE GEBRUIKEN BIJ
Bekendheid met overgevoeligheid voor Monascus purpureus Went.

BIJWERKINGEN
Arkocaps Rode Gist Rijst veroorzaakt, voor zover bekend, in de aangegeven dosering geen bijwerkingen.

WAARSCHUWINGEN EN VOORZORGEN
Het gelijktijdig gebruik van Arkocaps Rode Gist Rijst en grapefruitsap wordt ontraden.

COMBINATIE MET ANDERE MIDDELEN
Als u Arkocaps Rode Gist Rijst in combinatie met cholesterolverlagende medicijnen gebruikt is het verstandig om uw behandelend (huis)arts hierover te informeren

EAN(s): 8715345003884

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
953306
EAN-code
8715345003884
Inhoud
150caps

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95