Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Andy Allesreiniger Citroen

750ml
Adviesprijs € 1.98 € 1.48
25% korting

Productomschrijving

Andy is al jarenlang de vertrouwde hulp tijdens de schoonmaak. Andy maakt gemakkelijk en krachtig schoon en staat bekend om de heerlijke geuren. Andy Citroen fris - 750 ml - Allesreiniger krachtige reiniging, ultieme verfrissing.

• Krachtige reiniging.
• Laat je huis stralend fris achter.
• Voor extra hardnekkig vuil onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen.
• Neemt vuil en vet snel op.
• Laat geen strepen achter.
• Milde dagelijkse allesreiniger.

Andy werd in 1960 geïntroduceerd als de eerste vloeibare allesreiniger. Over de jaren heen hebben ze heel veel aandacht besteed aan het verbeteren en perfectioneren van de formule. In 2007 is het bedrijf zelfs opnieuw gelanceerd als Andy Vertrouwd. Andy gelooft erin dat schoonmaken niet alleen gaat om het verwijderen van vuil, maar ook om het verfrissen van je huis en wil mensen een lekker gevoel geven tijdens de schoonmaak. Dit doen ze door middel van het gebruikersgemak en de kracht van Andy. Daarnaast heeft Andy heerlijke geuren. Daarom is Andy al jarenlang de vertrouwde hulp tijdens de schoonmaak. Andy Citroen allesreiniger is een milde dagelijkse allesreiniger met een heerlijke parfum. De vertrouwde, krachtige Andy formule neemt vuil en vet snel op en laat geen strepen achter. Deze allesreiniger reinigt niet alleen het huis maar laat ook een heerlijke citroen frisse geur achter in de woning. Andy allesreiniger staat bekend om de krachtige reiniging. Dit is nu gecombineerd met een heerlijke geur waardoor je huis niet alleen schoon is maar ook schoon ruikt. Mochten er nou hardnekkige vlekken zijn, breng de allesreiniger dan onverdund aan en neem het met een vochtige doek af. Zo verwijderd deze krachtige allesreiniger alle soorten vuil.

Gebruiksinformatie 1. Verdun 1 dopje allesreiniger met water. 2. Dompel de afneemdoek onder in de verdunde allesreiniger. 3. Ga met de doek over het vuile oppervlak. 4. Geniet van de citroen frisse geur!
Voor grote oppervlakken: 3 maatdopjes (60ML) toevoegen aan een halve emmer water (5 liter). Voor extra hardnekkig vuil: Onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen.

Veelgestelde vragen over

1. Is de allesreiniger van Andy alleen in citroen te verkrijgen?
Nee, Andy heeft nog andere overheerlijke geuren voor het huis.

2. Ik heb een hele moeilijke vlek en hij wil niet weg. Wat moet ik doen?
Breng de allesreiniger onverdund aan op de vlek en ga er met een vochtige doek overheen. Zonder de verdunner is de Andy Allesreiniger Citroen nog krachtiger en zal de vlek verdwijnen.

3.Is de allesreiniger ook geschik voor het dweilen van hout en laminaat?
Voor hout en laminaat raden we de Andy Hout en Laminaat reiniger aan, zo wordt het hout beter verzorgt en gereinigd.
Allesreiniger met citroengeur.

EAN(s): 8711700658478

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
872191
EAN-code
8711700658478
Inhoud
750ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99