Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Andrelon Haarlak Verrassend Volume

Instructies & waarschuwingen
  • Ontvlambare stof | Er is sprake van stoffen die snel vlam vatten.

Productomschrijving

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon Verrassend Volume - 250 ml - Haarlak zorgt voor volume-effect vanaf de haaraanzet zodat je haar een volle luchtige uitstraling krijgt.

• Langdurige volume.
• Natuurlijke versteviging.
• Voor vol en luchtig haar.
• Geeft een extra sterke hold.
• Zorgt voor volume-effect.
• Makkelijk uit te borstelen.

Als je haar echt goed zit, heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. De Verrassend Volume haarverzorging- en stylingproducten verrijkt met collageen geven je haar niet alleen meer volume, maar je haar voelt ook voller en dikker aan. De producten accentueren het volume in je haar en helpen pluis te voorkomen. De lichtgewicht formule zorgt voor een sterke versteviging. De Haarlak geeft versteviging aan je haar en geeft je coupe een fantastische fixatie gedurende de hele dag. De producten zijn ingedeeld naar het resultaat dat je ermee kunt bereiken. De cijfers verwijzen naar de mate van fixatie van het product: hoe hoger het cijfer, hoe sterker de fixatie. Deze Haarlak heeft het cijfer vier gekregen wat staat voor extra strong hold. Het product is geschikt voor alle haartypen en alle stylingswensen met slag. Deze spray is de perfecte match als je het volume in je haar wilt fixeren. Voor de beste verdeling gooi je al je haar voorover en spray je tussen de lokken, rechtstreeks richting de haarwortels. Genoeg van je coupe? Geen probleem deze Haarlak is er na gebruik zonder problemen weer uit te borstelen. Nooit meer zorgen over pluis in je haar en het perfecte volume.

Gebruiksinformatie 1. Breng je haar in model met de föhn en/of stylingtools.
2. Spray vanaf ongeveer 30 cm afstand de Haarlak gelijkmatig over je hele haar.
Breng je haar in model met Fohn en/of stylingtools. spray vanaf CA.30 CM afstand de hairpsray gelijkmatig over je hele haar.

Veelgestelde vragen:

1. Wat geven de cijfers aan die op de verpakking staan?
De producten zijn ingedeeld naar het resultaat dat je ermee kunt bereiken. De cijfers verwijzen naar de mate van fixatie van het product: hoe hoger het cijfer, hoe sterker de fixatie.

2. Voor wie is de Haarlak bedoeld?
Voor iedereen die behoefte heeft aan een look die ook goed blijft zitten.

WAARSCHUWING
Gevaar: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Buiten het bereik van kinderen houden. Toepassing uitsluitend in overeenstemming met het gebruiksdoel. Niet in de ogen spuiten. Vermijd langdurig spuiten en direct inhaleren

EAN(s): 8712561170130

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
856437
EAN-code
8712561170130
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95