Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Andrelon Conditioner Perfecte Puntjes

Productomschrijving

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon Perfecte Puntjes - 300 ml - Conditioner om gespleten haarpuntjes tegen te gaan.

• Rijke formule met calcium.
• Helpt gespleten haarpunten te voorkomen.
• Bevat acai-olie voor intensieve voeding van je haar.
• De conditioner voedt het haar intensief.
• Repair serum tegen gespleten haarpunten.
• Unieke Hair Protect formule.

Als je net bij de kapper bent geweest ziet je haar er altijd stralend en gezond uit, van de wortel tot in de puntjes. Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Toch zie je gevolgen van wassen, stylen, weersomstandigheden, borstelen maar bijvoorbeeld ook voeding of stress vaak het eerst terug in de puntjes. De punten van je haar worden sneller droog, pluizig en dof dan de rest van je haar, en kunnen makkelijker splijten. En als de punten een ongezonde uitstraling hebben, ziet je haar er over de gehele lengte onverzorgd uit. Andrélon heeft de Perfecte Puntjes lijn ontwikkelt om de puntjes van het haar de juiste verzorging te geven. De Perfecte Puntjes conditioner bevat een repair serum en de unieke Hair Protect formule voor een diepe, intensieve verzorging. De rijke formule geeft na het wassen extra kracht en voeding aan je haar en helpt gespleten haarpunten te voorkomen. Conditioner geeft je haar bescherming tegen toekomstige beschadigingen van onder andere stylingsproducten, de hitte van de föhn, de stijltang of het borstelen van je haar. Zorgt dat het haar weer goed door te kammen is zonder dat het volume verliest. Gebruik Perfecte Puntjes conditioner voor de perfecte verzorging van jouw puntjes.

Gebruiksinformatie 1. Gebruik de conditioner na het wassen van je haar. 2. Breng de conditioner met name aan in de lengte van je vochtige haar. 3. Masseer de conditioner zacht in en laat het even inwerken. 4. Hierna grondig uitspoelen.
Na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Breng de conditioner met name aan in de lengte van je haar, daar waar je haar het het hardst nodig heeft.

Veelgestelde vragen:

1. Verzwaart conditioner je haar?
Een conditioner maakt je haar juist zacht en makkelijk doorkambaar zodat het vol en soepel valt.

2. Waarom zou ik een conditioner gebruiken?
Een conditioner zorgt voor een extra verzorging waardoor je haar beter doorkambaar is en je minder kracht kracht hoeft te zetten terwijl je kamt of borstelt. Door het gebruik van een conditioner breekt je haar minder snel. Een conditioner maakt je haar zacht en zorgt voor een mooie glans in je haar.

3. Is een conditioner alleen voor lang haar?
Je haar heeft altijd een goede verzorging nodig ongeacht de lengte. Daarbij wordt een kort kapsel juist vaak geföhnd en in model gebracht met stylingsproducten. Een extra goede reden om juist ook kort haar te hydrateren.

EAN(s): 8710447321461 / 8712561171199 / 8718114396996

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
878619
EAN-code
8710447321461
EAN-code
8712561171199
EAN-code
8718114396996
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 35,- € 4,99
Nederland, besteding vanaf € 35,- Gratis
België, besteding tot € 35,- € 4,99
België, besteding vanaf € 35,- Gratis
Duitsland € 12,99