Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Leveringen mogelijk vertraagd

Bestel je bij Drogisterij.net? Dan wil je natuurlijk je bestelling snel in huis hebben. Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen, wat in de meeste gevallen ook het geval is.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het stroomlijnen van onze IT-systemen, waardoor wij niet voor alle bestellingen onze leverbelofte kunnen nakomen. We betreuren dit enorm en we begrijpen de frustratie bij een te late levering. Onze medewerkers werken momenteel dag en nacht om verlate bestellingen alsnog zo snel mogelijk af te leveren.

Op deze pagina vind je alle meest gestelde vragen hoe wij omgaan met de huidige situatie. We hopen op je begrip en excuseren ons nogmaals voor het ongemak.

Update 02-03-2023

We zijn aangekomen in het eindstadium van de migratie. De afgelopen periode hebben diverse afdelingen alle zeilen bijgezet om allerlei uitdagingen op het gebied van techniek, service en logistiek te trotseren.

Leverbelofte aangescherpt
Ten tijde van de migratie hebben wij onze leverbelofte opgeschaald naar 5 werkdagen. Door alle vorderingen van de afgelopen tijd leveren we onze producten - indien voorradig - weer binnen 1 tot 3 werkdagen.

PostNL track and trace storing opgelost
Een aantal klanten heeft te maken gehad met foutieve track and trace codes. Dit betrof pakketjes welke geleverd werden bij een PostNL punt. De link van de code is correct, maar door de verkeerde postcode kregen klanten foutieve meldingen, zoals ‘het pakket is nog niet aangemeld bij PostNL’. Het probleem is inmiddels opgelost.

Mocht je een oude order bij ons hebben en je krijgt deze melding, dan kun je de track and trace code gebruiken door je eigen postcode in te vullen.

Annuleringen en retourneringen 
Dagelijks verwerken we lijsten op chronologische volgorde met annuleringen en retourneringen. Beschadigde producten worden opnieuw opgestuurd, andere retourneringen worden gecrediteerd. We vragen ieder om geduldig af te wachten tot een annulering of retour verwerkt wordt. Zodra de aanvraag verwerkt is, staat het teruggestorte geld binnen 1 tot 7 werkdagen op de rekening onder de naam ‘Stichting Pay.nl’ met als vermelding het ordernummer. 

Klantenservice
Op dit moment is de overbelasting bij de klantenservice nog niet opgelost. We betreuren dit enorm en we blijven hier extra aandacht aan besteden.
Wederom hebben we de klantenservice opgeschaald met nieuwe werknemers om alle retourneringen, annuleringen en klantvragen te behandelen. Ook helpen diverse andere afdelingen mee op andere kanalen, zoals social media of reviewsites. De reactietijd via deze kanalen is op dit moment sneller dan via het e-mailadres van de klantenservice. Om de communicatie zo goed mogelijk te stroomlijnen en zo snel als het kan te verwerken, blijven we sturen op de volgende punten:

  • Specifieke vragen over orders tijdens onze migratieperiode staan bij meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina. 
  • Klanten die hebben gekozen voor Billink (achteraf betalen) kunnen de betaaltermijn van 14 dagen laten verlengen bij de klantenservice, wanneer zij het pakketje nog niet ontvangen hebben. Deze klanten kunnen een e-mail naar de klantenservice sturen met in de onderwerpregel ‘Achteraf betalen + het ordernummer’, zodat onze klantenservice deze aanvragen sneller kan verwerken.
  • Voor dringende zaken kun je ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur op +31 (0)85 06 57 251. Door drukte bij de telefoonlijn hebben we een wachtrij ingeschakeld. Wij kunnen je helaas niet beloven dat je aan de beurt komt. Onze wachtrij laat wachtenden maximaal een halfuur in de rij staan, waarna vervolgens de verbinding verbroken wordt. We werken hard aan een oplossing.