Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Dieet & receptboeken

Dieetboeken zijn een speciaal soort receptenboeken die erop gericht zijn dat u heerlijke maaltijden kunt koken die binnen een bepaald dieet passen. U kunt hierbij denken aan verschillende dieetboeken die volstaan met caloriearme en vetarme recepten die erg geschikt zijn wanneer u een paar kilo wilt afslanken.
Lees meer
Filteren
Prijs
0 artikelen

Receptenboek of dieetboeken

Dieetboeken

Dieetboeken zijn een speciaal soort receptenboeken die erop gericht zijn dat u heerlijke maaltijden kunt koken die binnen een bepaald dieet passen. U kunt hierbij denken aan verschillende dieetboeken die volstaan met caloriearme en vetarme recepten die erg geschikt zijn wanneer u een paar kilo wilt afslanken. Daarnaast zijn er dieetboeken met daarin koolhydraatarme gerechten zodat u zelf heerlijke recepten uit kunt kiezen die weinig koolhydraten bevatten. Wellicht vindt u het voldoende om alleen een aantal tips te krijgen die te maken hebben met ingrediënten die u zou kunnen gebruiken of tips die u kunnen helpen bij het koken, omdat u zich liever niet aan een vast recept houdt. Dan heeft Drogisterij.net ook verschillende dieetboeken voor u zoals een boek over het 17 dagen dieet, een voedingswijzer over koolhydraten of een boek met daarin 50 tips om slank te worden en te blijven. Behalve dieetboeken die gericht zijn op afvallen bestaat het assortiment met receptenboeken van Drogisterij.net ook uit dieet boeken die specifiek gericht zijn op een bepaald dieet dat u wellicht vanwege een allergie moet volgen. Hierbij kunt u denken aan een kookboek voor diabetici, een dieetboek voor glutenvrij koken of een dieet boek met recepten om gezond te koken bij reuma. Een uitgebreid assortiment met allerlei verschillende soorten dieetboeken en boeken over voeding bij allergieën vindt u dus bij Drogisterij.net.

 

Receptenboeken

Een receptenboek is een boek over voeding boordevol met heerlijke recepten, zodat u iedere dag weer een nieuwe en verrassende maaltijd op tafel kunt zetten. Het is belangrijk dat u voldoende en gezond eet, maar om te voorkomen dat u altijd dezelfde maaltijden voorgeschoteld krijgt kunt u met behulp van een receptenboek meer variëren. Iedereen heeft in de keuken wel een klein receptenboekje liggen waar de favoriete recepten voor bijvoorbeeld de kerst of andere feestelijke gelegenheden instaan, maar er bestaan ook receptenboeken waaruit u iedere dag heerlijk kunt koken. Een receptenboek heeft vaak een bepaald thema, waaraan u al snel kunt zien wat voor soorten recepten u kunt verwachten. Zo kunt u bij Drogisterij.net terecht voor verschillende receptenboeken met onder andere Italiaanse lekkernijen, visgerechten, grillgerechten, barbecue gerechten of hot en spicy gerechten. Bij al dit soort boeken weet u meteen waar u aan toe bent qua recepten, maar er zijn ook boeken verkrijgbaar zoals het bio kookboek of het fit met voeding kookboek waarbij u niet meteen weet welke recepten u kunt verwachten. Laat uzelf verrassen, want er staat altijd wel een aantal verrassende en vernieuwende recepten in waarvan u heerlijk kunt smullen. Behalve alleen receptboeken met daarin echte maaltijden is er ook een receptenboek verkrijgbaar voor sappen en smoothies, leuk voor de afwisseling of wellicht als toetje bij een ander recept? Kortom, voldoende dieetboeken en ook leuke receptboeken vindt u bij Drogisterij.net!