Skip to content
Al meer dan 20 jaar dé online drogist van Nederland !

Gezondheid van Advil

Een goede gezondheid is erg belangrijk. Iedereen wil ten slotte goed in staat zijn om dingen te doen die hij of zij leuk vindt. Of dat nu een stuk hardlopen of eropuit met de (klein) kinderen.
Lees meer
Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
4 producten

Gezondheid

Een goede gezondheid is erg belangrijk. Iedereen wil ten slotte goed in staat zijn om dingen te doen die hij of zij leuk vindt. Of dat nu een stuk hardlopen of eropuit met de (klein) kinderen.

Gelukkig heeft Drogisterij.net veel producten die je helpen gezond te blijven. Of die je helpen er weer bovenop te komen als het even wat minder gaat. Zo hebben wij producten die de weerstand verbeteren, andere tekorten in het lichaam kunnen aanvullen of producten die helpen bij verwondingen.

Medische hulpmiddelen

Iedereen kan zich wel eens bezeren. Een ongeluk heb je zo. Gelukkig hebben wij voor zulk soort ongelukken veel eerste hulp en herstel producten in ons assortiment. Voor valpartijen hebben wij bijvoorbeeld pleisters, verbandmiddelen en tal van andere producten. Zo kunnen je blessures en wonden goed worden behandeld.

Verder zijn er binnen deze categorie ook nog eens producten die helpen bij andere problemen of onderhoud. Zo zijn er binnen deze categorie producten die helpen tegen hooikoorts en kun je hier ook oogdruppels vinden.

Geneesmiddelen

Iedereen heeft wel eens een griepje of verminderde weerstand. Vervelende kwaaltjes als een zere keel, hooikoorts of problemen in de spijsvertering kunnen een ongemakkelijk gevoel geven en het dagelijks leven belemmeren. Om goed te herstellen en jezelf wat prettiger te laten voelen heeft Drogisterij.net gelukkig tal van producten in huis.

Een go to product bij griep en hoofdpijn is Paracetamol. Paracetamol is namelijk een pijnstiller en verlaagt ook nog eens koorts. Voor een verstopte neus is er neusspray Verder hebben wij nog tal van andere producten die je kwaaltjes zullen verhelpen.

Gezondheidsproducten

In deze categorie vind je producten die vervelende problemen aanpakken. Zo vind je in deze categorie producten die helpen tegen aambeien of hoofdluis.

Last van stress en wil je even tot rust komen? Veel rustgevende producten zijn er in ons assortiment te vinden.

Als je op reis gaat is het verstandig om producten tegen reisziekte mee te nemen. Better safe than sorry!

Vitaminen & voedingssupplementen

Drogisterij.net heeft een ruim assortiment aan Vitaminen en Voedingssupplementen. Vitaminen en Voedingssupplementen zijn een waardevolle toevoeging aan je dagelijkse voeding. Zo zorg je dat je gezond blijft en een goede weerstand houdt. Soms kan het ook zijn dat je door je dieet of eetgedrag bepaalde voedingstoffen en vitaminen niet binnenkrijgt. Ook daarvoor is het verstandig om gebruik te maken van Vitaminen & voedingssupplementen.

Zelftest

Een zelftest kunt u zelf thuis doen, zonder een dokter te bezoeken. Of je nu wilt testen of je corona hebt, zwanger bent, een SOA hebt, diabetes of een allergie, Drogisterij.net heeft een weide variatie aan thuistesten die je anoniem en discreet kunt kopen.

De tests zijn betrouwbaar zolang u de bijsluiter goed doorleest, en kunnen je de antwoorden geven die je niet bij een dokter durft te halen. De testen worden in verpakkingen verstuurd die ervoor zorgen dat niemand weet wat erin zit, de testen zijn dus compleet anoniem.

Haal je producten bij Drogisterij.net

Al deze verschillende soorten gezondheid producten kun je kopen bij Drogisterij.net. Dagelijks heeft Drogisterij.net mooie aanbiedingen voor het kopen van tal van producten voor je gezondheid. Bestel daarom nu voor 22:00, en je hebt jouw bestelling morgen al in huis!