Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Acon Zelftest Covid-19 SARS-COV-2 antigeen (1st)

Productomschrijving

FlowFlex Corona Zelftest SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test

De goedgekeurde zelftest shop je nu bij ons! Maar hoe gebruik je de zelftest? Heel belangrijk om te weten natuurlijk. Dat lees je hieronder.

Bedoeld gebruik : Met de zelftest kun je er achter komen of je besmet bent met het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19. Deze test mag alleen worden gebruikt bij volwassenen of onder toezicht van een volwassene wanneer deze op een kind wordt uitgevoerd.

 • 1x Testcassette
 • 1x Buisje met vloeistof
 • 1x Wattenstaafje
 • 1x Buishouder
 • 1x Bijsluiter

 

Handleiding :
De handleiding om thuis de zelftest te gebruiken vertellen we je nu stap voor stap:

 1. Snuit je neus.
 2. Was grondig je handen.
 3. Open de doos en haal alle onderdelen uit de verpakking. Leg ze op een schoon en plat oppervlak. Check nog even of alles in het pakket zit.
 4. Maak het zakje open en haal de testcassette eruit. Gebruik de test binnen één uur!
 5. Verwijder de dop van het buisje met de verdunner en plaats deze vervolgens in het voorgesneden gaatje van de doos.
 6. Haal nu het wattenstaafje uit de verpakking.
 7. Duw het wattenstaafje verticaal in één neusgat (ongeveer drie cm).
 8. Rol het wattenstaafje vijf keer langs het slijmvlies in het neusgat om ervoor te zorgen dat slijm en cellen worden verzameld. Het wattenstaafje moet de wanden van je neusgat raken.
 9. Met hetzelfde wattenstaafje herhaal je de procedure in het andere neusgat.
 10. Doe nu het wattenstaafje in de buis en draai het minstens zes keer rond, terwijl je het uiteinde tegen de onderkant en de zijkant van het buisje drukt.
 11. Laat het wattenstaafje gedurende één minuut in het buisje zitten.
 12. Haal zoveel mogelijk vloeistof uit het wattenstaafje door in het uiteinde van het wattenstaafje te knijpen. Om dit te doen, druk je dus een paar keer op de buitenkant van de buis. Verwijder vervolgens het wattenstaafje en gooi het weg.
 13. Zet de druppelaar op het buisje.
 14. Druppel voorzichtig vier druppels van de oplossing in de testopening S.
 15. Druk de stopwatch in of noteer de tijd. Lees het resultaat na 15 minuten. Lees de uitslag in elk geval binnen 20 minuten af.
 16. Doe de rode dop op de druppelaar voordat je het buisje in de prullenbak gooit om mogelijke besmetting te voorkomen.

Uitslag negatief : De uitslag van de test is NEGATIEF als er alleen een gekleurd streepje verschijnt in de controlezone (C) en geen enkel gekleurd streepje in de testzone (T), ongeacht hoe duidelijk het streepje is. Bij een negatieve uitslag is een recente besmetting met SARS CoV-2 niet uitgesloten. Als je denkt dat je in contact bent gekomen met corona (een besmet persoon) in de laatste dagen voor de uitvoering van de test, raden we je aan om een laboratoriumtest te doen.

Uitslag positief : De uitslag is POSITIEF als er twee gekleurde streepjes op het membraan verschijnen. Er verschijnt een gekleurd streepje in de controlezone (C) en ook een in de testzone (T), ongeacht hoe duidelijk de streepjes zijn. Ontvang geen bezoek en maak direct een afspraak voor een hertest bij de GGD via 0800-1202 of via www.coronatest.nl. Tot de uitslag van de hertest bekend is, blijf je thuis in isolatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Acon
Artikelnummer
DN1352
EAN-code
6921756492427
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95