Skip to content
Al 20 jaar dé online drogist van Nederland!

Abena Abri-form Premium L4

Productomschrijving

Verschillende soorten incontinentiemateriaal en producten voor de basisverzorging. En dat allemaal van de beste kwaliteit en bovendien duurzaam geproduceerd. De Abena Abri-Form Premium L4 is een eendelige slip, ook wel luier genoemd. Ze worden gebruikt voor matig tot zeer zwaar urineverlies: van verlies van scheutjes tot de gehele blaasinhoud. De Abri-Form geeft de grootste veiligheid bij zwaardere incontinentie. Ook voor dubbele incontinentie.

Deze slip heeft de maat Large en het heeft een opnamecapaciteit van 4000 ml, wat staat voor het verlies van de gehele blaasinhoud. Slips kunnen meer absorberen dan een broekje (pants). Een slip heeft een grotere absorptiecapaciteit en ze zitten beter aangesloten op het lichaam, waardoor de kans op lekkage zeer klein is. Belangrijk is wel dat de slip goed wordt aangelegd.

Hoe Abena Abri-Form Premium L4 aanleggen?
De plaktapes moeten schuin naar beneden worden vastgezet om de bovenrand van de luier goed te laten aansluiten. Bij babyluiers plakken we de plakkers gewoon recht. Een Abena Abri-Form heeft 2 plakkers per kant. De onderste plakker gaat omhoog en de bovenste schuin naar beneden, zo dat de luier op de rug volledig aansluit. Daar mag geen ruimte zitten.

Soorten & maten
De range van de Abri-Form loopt van Extra Small tot Extra Large. Vervolgens zijn de producten verkrijgbaar in verschillende absorptieniveaus.

1. De Extra Small is verkrijgbaar in u00e9u00e9n absorptie van 1400 ml
2. De Small heeft er twee: 1800 en 2200 ml
3. De Medium vijf: 1500, 2000, 2600, 3100 en 3600 ml
4. De large heeft er ook vijf: 2000, 2500, 3100, 3400 en 4000 ml
5. De Extra Large is er in twee varianten: 3400 en 4000 ml

Hoe de juiste kiezen?
De maat is leidend. Het is dus zaak om eerst de juiste maat te vinden. Dan kan met de informatie over de heupomvang van het product, die onderaan de paginau0092s van de producten staat. De vuistregel hierbij is: een licht materiaal als het kan, een zware als het moet.

Heeft u de juiste maat, dan kunt u een keuze maken voor het absorptievermogen. Zoals u hierboven ziet, hebben niet alle maten evenveel keuze. Dit heeft te maken met het feit dat het overgrote deel van de mensen de maten medium en large hebben. Die maten hebben de meeste varianten.

De Abri-Form lijn heeft ook het type u0093Zerou0094, een zeer dunne slip met een lage absorptie. Deze is zeer geschikt voor matige incontinentie. De luier is dan nauwelijks zichtbaar. Ook wordt deze gebruikt bij ontlastingincontinentie, omdat hierbij weinig opname nodig is. De slip wordt dan natuurlijk wel zeer regelmatig vervangen.

Eigenschappen Abena Abri-Form Premium L4
In Abena-producten is de absorberende mat zo opgebouwd dat de super absorberende korrel in verschillende lagen en over de hele mat verspreid is neergelegd. Hierdoor wordt het vocht gelijkmatig opgenomen.

Het product heeft verspreidingskanaaltjes voor de urine. Die wordt zo snel in de lengterichting over de absorberende mat verspreid, zodat de opname wordt vergroot. Wanneer vocht niet wordt verspreid zal op bepaalde plekken het vocht ophopen en wellicht gaan lekken, terwijl elders in de slip nog ruimte is voor vochtopname.

Urine indicator
Op de buitenzijde van de Abri-Form zit een urine indicator die aangeeft in hoeverre het product is verzadigd. Zo kunt u zonder de slip uit te trekken zien hoeveel urine er in zit. Naarmate er meer urine in het broekje zit, verkleurt de gele lijn naar blauw. Deze lijn loopt van de buik naar het kruis en laat zo zien in welk deel van de slip de urine zit opgeslagen en hoeveel er nog bij kan.

Flexibele tapes
Deze bestaan uit een tape met een stukje plakstrip, een stukje klittenband en elasticiteit. Dat zijn dus 3 functies in u00e9u00e9n tape. Het belangrijkste is dat ze een zeer sterke hechting geven en hersluitbaar zijn.

De slip heeft aan de binnenzijde antilekrandjes die in de liezen vallen. Hierdoor hebt u nog meer bescherming tegen lekkage. Ook heeft het product een Top-Drylaag die ervoor zorgt dat de huid droog blijft. Aan de achterzijde heeft het product anti-lek barriu00e8res, zodat de urine niet via de bovenkant van de slip eruit kan.

De voordelen van een Abena Abri-Form Premium L4 op een rij:
u0095 Eendelig systeem, geeft optimale zekerheid en bescherming bij zijligging
u0095 4 hersluitbare en elastische tapes zorgen dat het product goed aan het lichaam aansluit zodat de kans op lekkages minimaal is
u0095 Maximaal ademende folie laat de huid ademen en voelt extra zacht aan
u0095 Voorzien van handige urine-verzadigingsindicator zodat u gemakkelijk kunt zien of het product vervangen moet worden
u0095 Top-Drylaag voor een uniek droog gevoel
u0095 Odeur Systeem voorkomt het ontstaan van nare geurtjes
u0095 Witte buitenzijde voor extra discretie
u0095 Anti-lek barriu00e8res voor extra bescherming tegen lekkages
u0095 Abena Abri-Form Premium L4 is voorzien van het Nordic Ecolabel, du00e9 garantie voor een duurzaam geproduceerd product
u0095 Unieke tussenmaat voor kinderen: Abri-Form Junior voor kinderen die te groot zijn voor een babyluier, maar te klein voor een product voor volwassenen.
  EAN(s): 5703538759932

Overige informatie over dit product

Artikelnummer
907350
EAN-code
5703538759932
Inhoud
Pak

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Eén van onze online drogisten helpt je graag verder!

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 50,- € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 50,- Gratis
België, besteding tot € 50,- € 5,95
België, besteding vanaf € 50,- Gratis
Duitsland € 5,95